Terug naar boven
Verkopen

Selling the good life

Wonen en geluk, het is zo nauw met elkaar verbonden. Wij verkopen niet zomaar een huis, maar een 'thuis'. Een bijzondere plek met een ziel, waar lief en leed gedeeld zijn, herinneringen gecreëerd zijn, waar mensen zich thuis voelen en genieten van het leven. Wat je voelt en denkt, verliezen we daarbij nooit uit het oog.

Het verkopen van een woning vergt een aantal wezenlijke competenties. Buiten het emotioneel aanvoelen van een klant, bestaat er ook de rationele kant aan de verkoop van een huis. Het proces van verkoopbegeleiding is er een van voelen en denken. Een heldere communicatie met onze klanten is essentieel in onze branche. We doen er alles aan om iedereen persoonlijk en goed te bedienen. Ons hart ligt bij het vinden van de juiste match tussen hetgeen wij aanbieden en datgene waarnaar de klant op zoek is. Selling the good life is de essentie van ons vak.

Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen

Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.
Bedankt! We nemen z.s.m. contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Onze aanpak

Stap 1

Kennismaking
In dit stadium stellen wij ons graag voor en adviseren je geheel vrijblijvend over de waarde van je eigendom, het verkoopproces en de juiste aanpak.

Stap 2

Professionele presentie
You never have a second chance to make a first impression. We doen er alles aan je eigendom zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren.

Stap 3

Doelgerichte marketing
Onze eigen mediakanalen worden ingericht, net zoals de externe partners. Het bereiken van het juiste doelpubliek is onze sterkte. 

Stap 4

Onderhandeling
In deze cruciale stap van de verkoop schuilt misschien onze grootste meerwaarde. Op een ongedwongen en correcte manier gaan we de beste voorwaarden bedingen.

Stap 5

Verkoop
Je eigendom is verkocht! Wij nemen de koopovereenkomst nauwkeurig door met alle partijen. Zo weet ieder voor zich precies waarvoor hij of zij tekent.

Stap 6

Sleuteloverdracht
De ondertekening van de authentieke akte bij de notaris betekent het einde van het verkoopproject en het begin van een nieuw leven …  

Openingsuren

09.00 - 17.00 of op afspraak