Terug naar boven
Over ons

Wij zijn Eurinvesco

Eurinvesco is een bekende naam in regio Lanaken en omstreken. Door onze jarenlange ervaring en kennis beschikken we over een omvangrijk netwerk en dit aan beide kanten van de Maas.

Eurinvesco werd in 1991 vanuit een persoonlijke gedrevenheid opgericht door Ludo Cops. In 2004 droeg vader Cops zijn fakkel over aan An Cops en Nanda van Gils, die Eurinvesco verder uitbouwden tot een gekende naam en gevestigde waarde in het grensgebied. Die drive sloeg later over op Bernard, die het gekende vastgoedkantoor in 2011 van zijn zus overnam. Deze specifieke gedrevenheid is nog steeds te voelen. Onder andere doordat wij altijd een stapje verder gaan voor onze klanten. Een woning is immers niet zomaar een huis, maar doorgaans een van je grootste bezittingen. Met deze visie staan Bernard, Petra en Bart voor je klaar.

Passie voor
het vak

Iedere koop of verkoop heeft haar eigen verhaal. Wij luisteren en zoeken telkens naar de aanpak die het beste bij uw verhaal past. Dat maakt ons vak afwisselend, mooi en persoonlijk.

We love what we do

Als jong en energiek team krijgen we dagelijks te maken met emoties. Mensen vinden het vaak moeilijk om iets achter te laten waar ze gelukkig zijn geweest. Van de andere kant kunnen we ook mateloos genieten als we zien dat kopers niet kunnen wachten om van de nieuwe woning hun eigen bijzondere plek te maken.

Bernard Cops

Erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar
B.I.V. nr 503547 toegekend in België

Bernard groeide op in Neerharen en studeerde aan de Universiteit Hasselt af als handelsingenieur. Zijn interesse in het vastgoed, het avontuur en een actief sociaal leven maken van zijn job als makelaar een dagelijkse hobby. Deze passie weet hij perfect te combineren met het genieten van zijn twee oogappels Louis en Claire.

Petra Korpershoek

Erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar
B.I.V. nr 507255 toegekend in België

Petra is geboren en getogen in Maastricht en vertrouwd met het wonen aan beide kanten van de landsgrens. Petra is steeds op zoek naar de nieuwste trends in interieur en heeft een passie voor architectuur. Daarnaast is ze het trotse baasje van onze kantoormascotte Filou.

Bart Vandevoort

Erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar
B.I.V. nr 508484 toegekend in België

Bart heeft vanuit een brede studieachtergrond gekozen voor de makelaardij. Met een voorliefde voor kunst, architectuur en tuinieren, leeft hij voor het vastgoed. Vanuit een betrokken en empathische houding tracht hij steeds om partijen samen te brengen en een succesvolle transactie tot stand te brengen.

Openingsuren

09.00 - 17.00 of op afspraak