Sfeervolle riante langgevelhoeve met vrijstaand garagegebouw op een uitverkoren locatie gesitueerd op een domein van 1 hectare

559.000
Meerhout

Deze langgevelhoeve beschikt over een indrukwekkende woonoppervlakte en een vrijstaand garagegebouw voor twee wagens. 

Recentelijk werden de vloeren van de benedenverdieping grotendeels vernieuwd, alsook de keuken, de 3 badkamers, de veluxramen, de vloeren van de bovenverdieping werden vernieuwd en voorzien van een smaakvolle parketvloer, tevens werden er inbouwkasten in de hal voorzien. 

Deze riante woning beschikt over twee ingangen aan de voorzijde, waardoor deze woning uitermate geschikt is om wonen en werken te combineren. De linkerzijde beschikt over 3 kantoorruimtes (eventueel 3 bijkomende slaapkamers), en een separaat toilet afgescheiden van de rest van de woning. 

Op het riante perceel van 1 ha 8 a 12 ca met een indrukwekkende straatbreedte van ongeveer 90 m is er bestrating aangelegd in natuurkasseien. De klassieke aangelegde charmante tuin aan de rechterzijde van de woning, met waterpartij waarvan u kan genieten vanop het riante terras.  Aan de achterzijde van de woning is er een tweede terras waar u een schitterende uitzicht heeft over de rest van het perceel, dit perceel is uitermate geschikt voor de paardenliefhebber en beschikt bovendien over een tweede inrit. 

De centrale ligging van deze woning te Meerhout, op slechts enkele autominuten van het centrum en de E313 (Maastricht, Tongeren, Lummen, Antwerpen) is een bijkomend pluspunt. U bevindt zich ten midden van de ongerepte natuur maar u beschikt over een uitstekende bereikbaarheid. 

 
locatie Groenstraat 34
   2450 Meerhout

Langgevelhoeve

415 m²
exclusief kelderverdieping en separate garage
1931
2011
keuken, electriciteitskast, vloeren beneden verdieping, balkenstructuur en parketvloer op de bovenverdieping
€ 1.237
6 (meerdere mogelijk)
3
1 vrijstaand garagebouw voor twee wagens
339 kWh/m2jaar (UC 1983791)

alarminstallatie, deels voorzien van rolluiken, zonnewering op terras, regenwaterput, veel vernieuwde elementen in de woning, karaktervolle uitstraling, riante frontbreedte, twee ingangen uitermate geschikt voor de opsplitsing praktijk/woning, rustig en centraal gelegen, ideaal voor de paardenliefhebber


Perceel

1 ha 8a 12 ca / 10812 m²
circa 90 m
foto
foto
foto

Kozijnen

Verwarming

Download documenten

  • epc

Geïnteresseerd?

Vraag meer informatie aan
Plan een bezichtiging